Mahkeme paraların iadesini istedi

Eski bakan Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Oğuz Kaan Bayraktar'ın ofisinde bulunan para iade edilecek. Bayraktar'ın başvurusunu değerlendiren mahkeme ofiste bulunan 7 bin 600 doların iadesine karar verdi. Para adli emanette tutuluyordu.

Mahkeme paraların iadesini istedi

Eski bakan Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Oğuz Kaan Bayraktar'ın ofisinde bulunan 7 bin 600 dolar iade edilecek.

Kaan Bayraktar'ın başvrusunu değerlendiren mahkeme adli emanette tutulan 7 bin 600 doların iadesine hükmetti.

17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda gözaltına alınan Bayraktar 21 Aralık'ta çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Çağlayan Adliyesi'ndeki görevden almaların ardından rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda 25 Aralık'taki gözaltı kararı uygulanmayan şüphelilerin ifade işlemleri ise devam ediyor.

Yeni savcılar bugüne kadar 45 kişinin ifadesini aldı. El Kaide finansörlerinden Yasin El Kadı ve oğlu Muaz Kadı'nın da 21 Şubat'ta adliyeye gelerek ifade verdiği öğrenildi.

El Kadı'nın BM kararıyla kırmızı bültenle arandığı dönemde Türkiye'ye yasa dışı yollardan giriş çıkış yaptığı belirlenmişti. El Kadı'yı Başbakanlık korumalarının karşıladığı ve Başbakan Tayyip Erdoğan'la görüştüğü fotoğrafların da soruşturma dosyasına girdiği iddia edilmişti.

ulusalkanal.com.tr

mahkeme Erdoğan Bayraktar