Sinan Oğan adaylığını açıkladı

1 Kasım seçimlerinde ağır darbe alan MHP'de, istifa çağrılarına "Başarısız Olmadık" diyerek karşı çıkan Bahçeli'ye ilk rakip çıktı. Bahçeli'nin üzerini çizdiği isimlerden Sinan Oğan "Tüzük Kurultayı" çağrısı yaptı Genel Başkanlığa adaylığını açıkladı

Sinan Oğan adaylığını açıkladı

1 Kasım hezimeti sonrası eleştirilere böyle yanıt vermişti Devlet Bahçeli. Sözleri bir hayli sertti.

Bahçeli'nin direndiği değişiklik için harekete geçen ilk isim bizzat Bahçeli tarafından üzeri çizilip partiden ihraç edilen Eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan oldu. "Sayın Genel Başkanımızın izahta zorlandığımız politikaları neticesinde..."

Alkışlar eşliğinde Genel Başkanlığa adaylığını açıkladı. "Bu süreçte ülkücü hareketin bize yüklediği hiçbir görevden kaçınmayacağımı ve tüzük kurultayı gerçekleştirdikten sonra da MHP'ye Genel Başkan adayı olacağımı saygıyla duyuruyorum"

Oğan parti tabanına mesaj göndermeyi de ihmal etmedi. "Bu çağrının Bozkurtların diriliş çağrısı olduğunu belirtmek isterim. Zafer inanlarındır. Ne Mutlu Türküm Diyene."

Alparslan Türkeş'in kızı Çağrı Saraç Türkeş'de Oğan'a destek verdi. "Partinin geldiği noktada yeni bir harekete ihtiyaç vardır."

Adaylığını açıklamadan birkaç saat önce Genel Merkeze ait bir internet sitesinden Oğan hakkında Rus ajanı olduğu iddiası ortaya atılması dikkat çekti. Delil olarak'da Oğan'ın Putin'in davetlisi olarak katıldığı bir görüntü paylaşıldı.

Oğan 2 gün öncede twitter hesabından Enver Paşalı bir göndermede bulunmuş, Bahçeli cephesinden "Dikkat et Sarıkamış Harekâtına benzemesin" yanıtı gelmişti.

ulusalkanal.com.tr

adaylığını açıkladı