"Hayır oyu verecek olanlar PKK'yla aynı muameleyi görecekler, küsmece yok"

Antalya Cumhuriyet Başsavcıvekili Cevdet Kayafoğlu, mesajlarında referanduma "Hayır" oyu verecek olanların terör örgütü PKK'ya destek olacağını savundu. Başsavcıvekili, "Hayır" oyu vereceklerin terör örgütü PKK ile aynı muameleyi göreceklerini söyledi.

"Hayır oyu verecek olanlar PKK'yla aynı muameleyi görecekler, küsmece yok"

Anayasa değişikliği referandumunda "Hayır" oyu vereceklerin PKK'ya destek olacağını savundu. Terör örgütü ile aynı muameleyi görecekleri tehdidinde bulundu.

Antalya Cumhuriyet Başsavcıvekili Cevdet Kayafoğlu sosyal medya hesabından "Evet"e destek verirken büyük bir skandala imza attı.

Mesajlarında referanduma "Hayır" oyu verecek olanların terör örgütü PKK'ya destek olacağını yazan savcı bununla da yetinmedi. "Evet" vermeyenlerin PKK ile aynı muameleyi göreceklerini belirtti.

"Vereceğiniz oy, aynı zamanda PKK’ya destek oyudur. Haberim yoktu demeyin" ifadelerini kullanan Başsavcıvekili Kayafoğlu "Sandıkta 'hayır' diyecek olanlar PKK ile aynı muameleyi göze alıyorlar demektir. Küsmece yok" dedi.

Savcı, paylaşımı büyük tepki görünce sosyal medya hesabını kapattı. Kayafoğlu, sekreteri aracılığı ile bir de mesaj göndedi. Konuyla ilgili görüş belirtmek istemediğini söyledi.

ulusalkanal.com.tr

pkk antalya twitter hayır Cevdet Kayafoğlu