Türk Milletini bölemeyecekler

Ankara'da gerçekleştiren terör saldırısına tepkiler büyüyor.

Türk Milletini bölemeyecekler

Vatan Partisi Çorlu İlçe Başkanı İmdat Şahin 28 kişinin hayatını kaybetmesi ve 61 kişinin yaralanmasının ardından bir basın açıklaması yaptı.

İmdat Şahin tarafından yapılan açıklama şöyle;

Türk Milletinin Bütünlüğüne Bomba Konulmak İsteniyor

Dün Ankarada yaşanan bombalı saldırı sonucu 28 vatandaşimız hayatını kaybetti 61 vatandaşımızda yaralandı öncelikle hayatı kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralı yurttaşlarımaza acil şifalar diliyoruz. Bu saldırının zamanlaması manidardır.Türk ordusu PKK'yı hendekler gömerken PKK'nın Suriye kolu olan PYD'ye karşıda mücadeleye başlamış, sınır güvenliğini ve ülke bütünlüğümüzü sağlamaya çalışmaktadır. Bu ortamda TSK'nın eli zayıflatılmak istenmektedir.

Türk Milletini Bölemeyecekler

Yıllardan beri Türkiye üzerine yürütülen Emperyalist saldırılar son hızıylı sürmektedir. Başta ABD olmak üzere Batılı güçler bölgemizi kan gölüne çevirmişlerdir. 2003'te Irak işgaliyle başlayan süreç devam etmektedir. Bölgemizde ikinci İsrail diye tabir ettiğimiz ABD kontrolünde bir Kürdistan kurulmak isteniyor. Bu amaçla Türkiye'de hedeftedir. Türk Silahlı Kuvvetleri 24 Temmuz da PKK'ya karşı yürüttüğü kararlı mücadeleyle bu pilanları bozmaktadır. En son Süriye tarafındaki PYD güçlerini vuran TSK bölgede kontrolü eline almaya çalışmaktadır. Bu süreçlerde emperyalistler ve işbirlikçileri Türkiye'nin elini zayıflatmak için şehirlerimizde bombalar patlatmaktadır.

Millet olarak Tek vücut olacağız

Türk Milleti olarak bu saldırıla karşı tek vücut olacağız. Türk milletini bölmeye çalışanlara karşı mücadelemizi daha da yükselteceğiz. Kurtuluş savaşında yarattığımız birlik ve bütünlüğümüze şimdi de ihtiyaç vardır. Türk Milleti büyük bir millet olduğunu dünyaya tekrar gösterecektir.

Vatan Partisi Çorlu İlçe Başkanı

İMDAT ŞAHİN