33 ilde eğitime 1 gün süreyle ara verildi

Kara kış yurdun doğusundan batısına kadar etkili oluyor. Yoğun kar yağışları nedeniyle, 33 ilde eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

33 ilde eğitime 1 gün süreyle ara verildi

4 gündür yurt genelinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yurt genelinde 33 ilde eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Bitlis, Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde, Trabzon'un 7 ilçesinde, Tokat'ta, Samsun'un Alaçam ve Yakakent ilçelerinde, Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde, Rize'de 5 ilçede, Mersin'in Gülnar ve Mut'ta ilçelerinde, Kırşehir'in merkez ilçeleri ve Kaman, Akpınar ilçelerinde, Zonguldak'ın 3 ilçesinde, Elazığ'da, Gümüşhane'de, Hakkari'de, Kahramanmaraş'ta, Sivas'ta 5 ilçede, Kilis'te, Ordu'da 3 ilçede, Giresun'un Bulancak, Keşap ilçelerinde, Şırnak'ta, Diyarbakır'da, Hatay'ın 9 ilçesinde, Tunceli'de, Siirt'te, Erzincan'ın Kemah ve İliç ilçelerinde, Ağrı'da Patnos ve Eleşkirt ilçeleri hariç, il merkezi ve diğer ilçelerde, Yozgat'ın 6 ilçesinde, Gaziantep'in Islahiye ilçesinde, Malatya'da, Şanlıurfa'da, Adıyaman'da, Van Erciş'te, Bayburt'un Demirözü'nde, Artvin'in 5 ilçesinde okullar bir gün süreyle tatil edildi.

Sivas'ın Hafik ve Zara ilçelerinde ise eğitime 2 gün ara verildi.

ulusalkanal.com.tr