İstanbul'da terör operasyonu yapıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce Okmeydanı ve Çağlayan'daki bazı adreslere operasyon yapıldı. Öte yandan Anadolu Ajansı tarafından operasyonda 13 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

İstanbul'da terör operasyonu yapıldı

Alınan bilgiye göre, Terörle Mücadele ile Özel Harekat Şube Müdürlüklerine bağlı ekipler, önceden belirlenen bazı adreslere zırhlı polis araçlarının desteğiyle eş zamanlı operasyon düzenledi.

Ekipler, Okmeydanı Kuzey Sokağı'nda bir binada arama yaptı.

ÇOK SAYIDA ÖZEL HAREKAT POLİSİ SEVK EDİLDİ

Kağıthane Gürsel Mahallesi Seğmen Sokağı'nda tespit edilen adrese gerçekleştirilen operasyonda ise kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından polislere doğru el yapımı patlayıcı (EYP) atıldı. Bunun üzerine bölgeye çok sayıda özel hareket polisi sevk edildi.

Sokak girişleri zırhlı polis araçlarıyla tutularak, uzun namlulu silahlarla önlem alındı.

Özel hareket polisleri, koçbaşıyla kapısını kırarak girdikleri binanın bölümleri ve çatısında detaylı arama yaptı. EYP'yi atan kişinin kaçtığının belirlenmesi üzerine bu binadaki çalışmalar sonlandırıldı.

YENİ GELİŞME: 13 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

İstanbul'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, 13 şüpheli yakalandı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beyoğlu ve Kağıthane'deki 18 adrese düzenlediği eş zamanlı operasyonda, PKK üyesi olduğu iddia edilen 13 şüpheliyi gözaltına aldı.

Adreslerde yapılan aramalarda, çok sayıda örgütsel doküman ve dijital malzeme ele geçirildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor. (AA)

istanbul terör operasyonu