Son dakika haberleri... Osmaniye'de deprem (15 Mart 2020 Kandilli Rasathanesi-AFAD son depremler)

Osmaniye Sumbas'ta saat 13:35'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 18 kilometre olarak açıklandı. Deprem Kadirli'de de hissedildi

Son dakika haberleri... Osmaniye'de deprem (15 Mart 2020 Kandilli Rasathanesi-AFAD son depremler)

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, Osmaniye Sumbas'ta saat 13:35'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Depremin derinliği 18 kilometre olarak açıklandı. Deprem Kadirli'de de hissedildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 4.0, derinliğini ise 5 kilometre olarak açıkladı.

"İlk belirlemelere göre herhangi bir sıkıntı yok"

Sumbas Belediye Başkanı Zeki Demiroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, depremde ilçe merkezi ve köylerde herhangi bir sıkıntı yaşanmadığını söyledi.

Deprem sonrası yaptıkları incelemelerde ilçe merkezi ve bağlı köylerde şu ana kadar herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadığının öğrenildiğini dile getiren Demiroğlu, "Dün de hafif şiddette bir deprem yaşamıştık. Bugünkü daha şiddetli gerçekleşti. Vatandaşlarımız arasında panik gözlemlemedik. Şu an için ilçemizde ilk belirlemelere göre herhangi bir sıkıntı yok." diye konuştu

SON DEPREMLER

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

ulusal.com.tr

osmaniye