Engelliler off road heyecanını yaşadı

SAKARYA'nın Sapanca İlçesi'nde, Sapanca Off-Road Derneği'nin organizasyonu ile engelliler off road heyecanına ortak oldu.

Engelliler off road heyecanını yaşadı

Sapanca Off-Road Derneği'nin 1200 rakımlı Soğucak Yaylası'nda düzenlediği etkinlikte 7 engelli off road yaptı. Usta sürücülerin kullandığı arazi araçlarına binen engelliler çamurla kaplı yayla yolunda ilerleyerek off road heyecanına ortak oldu. İlk kez Soğucak Yaylası'ne çıkıp, off road yapan engellilerin mutlulukları yüzlerine yansıdı. Engellilere yelek ve bere hediye edilirken, katılımcılar yemek ikram edildi. Çalınan tulum ile birlikte şarkılar söylendi. Sapanca Off-Road Derneği Başkan Yardımcısı Fahri Arkan arazi araçları hakkında engellilere bilgiler verdi.

Sapanca Engellileri Koruma Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cemil Ertuğ organizasyon için teşekkür ederek, "Bizler için değişiklik oldu, çok eğlendik. Bu tür etkinlikler bizleri çok mutlu ediyor. Hayata daha çok bağlanıyoruz. Bu tür etkinliklerin yaz aylarında da gerçekleşmesini temenni ediyoruz" dedi. DHA