Kahraman şehitlere veda

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan 1 asker ve 4 polis son yolculuklarına uğurlandı bugün... Törenlere onbinlerce yurttaş katıldı.

Kahraman şehitlere veda

Şehit Jandarma Binbaşı Ahmet Karaman Nusaybin'de PKK'lı teröristlerin tuzakladığı EYP'nin infilak etmesi sonucu şehit oldu.

Şehit Karaman'a ilk tören Nusaybin'de yapıldı. Törenin ardından şehit İstanbul'a uğurlandı.

Dumankaya Cami'nde düzenlene törene Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da katıldı. Şehit Binbaşı Ahmet Karaman, Tuzla Tepeören Mezarlığı'na toprağa verildi.

Ankara bugün 3 kahraman polisini uğurladı son yolculuğuna. Aynı saldırıda şehit olan Emniyet Amiri Zafer Kurt, Bingöl Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görev yapıyordu. Geçici görevle Nusaybin'e gitmişti.

Bomba İmha Uzmanları Erkan Başpehlivan ve Salih Taç'lı ise, PKK'lı teröristlerin ilçede tuzakladığı bombaları imha etmek ile görevliydi. İlçede tuzaklanan 435 EYP'yi imha etmişlerdi. Şehit polis memurları Kocatepe'de düzenlenen törenin ardından son yolculuklarına uğurlandı.

Şehit Özel Harekat Polisi Doğan Sakarya ise keskin nişancı tüfeğiyle vuruldu. Manisa'da şehidi 10 bin yurttaş karşıladı.

Doğan Sakarya, İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevliydi.

Şehit Sakarya Salihli'de kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ulusalkanal.com.tr