Son dakika haberleri... Elazığ'da deprem (25 Ocak 2020 Kandilli- AFAD son depremler)

Elazığ Sivrice'de 5,1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, Elazığ Sivrice'de 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 15 kilometre olarak açıklandı

Son dakika haberleri... Elazığ'da deprem (25 Ocak 2020 Kandilli- AFAD son depremler)

Elazığ'da dün meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından bugün saat 19:30'da 5.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Saat 19:44'te ise 4.4 büyüklüğünde bnir artçı daha meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, Elazığ Sivrice'de 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 15 kilometre olarak açıklandı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin derinliğini 7 kilometre olarak açıkladı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından büyüklükleri 1,0 ile 5,1 arasında değişen 505 artçı depremin kaydedildiğini bildirdi.

AFAD'dan yapılan açıklamada, "24 Ocak'ta Sivrice-Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremden sonra 25 Ocak 21.12'ye kadar geçen zamanda, büyüklükleri 1,0 ile 5,1 arasında değişen 505 artçı deprem kaydedilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Tıklayınız

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

ulusal.com.tr

Elazığ