'Rantçı değil, halkçı belediye için yola çıktık!'

İşçi Partisi Karşıyaka Aday Adayı Av. Çetin Kadan: "Rantçı değil, halkçı belediye için yola çıktık!"

'Rantçı değil, halkçı belediye için yola çıktık!'

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren İşçi Partisi Karşıyaka Aday Adayı Av. Çetin Kadan, "Rantiyeden değil, halktan yana bir belediyecilik anlayışıyla yola çıktık ve bu yolda yürüyeceğiz" dedi. Av. Kadan, aday adaylığına başvurduğu günden bu yana Karşıyaka'daki mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, muhtarları dinliyor ve mahallelerin sorunlarına ilişkin bilgi alıyor. Çetin Kadan, son olarak Bahçelievler ve Şemikler mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

"BAZ İSTASYONU'NA BELEDİYE'DEN KAMUFLAJ!"

Av. Çetin Kadan'ın ziyaretler kapsamındaki ilk durağı Bahçelievler Mahallesi oldu. Muhtar Sabahattin Sarızeybek'i makamında ziyaret eden Av. Kadan, Muhtar Sarızeybek'i dinledi. Sıkıntıların büyük olduğunu belirten Muhtar Sarızeybek, "Memleket güllük gülistanlık değil, vatandaş borçlu. Kredi kartı batağı büyük. Muhtarlıklar icra kağıtları ve tebligatlarla dolup taşıyor" dedi. Mahallede baz istasyonu sorunu olduğuna dikkat çeken Sarızeybek, "Baz istasyonuna karşı mücadele verdik. Ancak istasyona belediye izin verdi. Yanında Fevzi Paşa İlk Öğretim Okulu ve park var. Baz istasyonuna adeta belediye tarafından kamuflaj yapılarak izin verildi" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Ziyaretten son derece memnun olduğunu belirten Muhtar Sabahattin Sarızeybek, yerel yöneticilerin yurttaşı unutmaması ve seçimden seçime hatırlamaması gerektiğini sözlerine ekledi.

Bahçelievler Muhtarı Sabahattin Sarızeybek'i dinleyen İşçi Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı Av. Çetin Kadan, "İşçi Partisi'ne Karşıyaka Belediye Başkan aday adaylığı için başvurduğumuz günden itibaren ziyaretlerimize ilk olarak muhtarlarımızdan başladık. Çünkü, mahallerimizde bir sorunumuz olduğunda kapısını çaldığımız ilk adres muhtarımızdır. Önce sizi dinliyoruz, sizin sıkıntılarınız, sorunlarınız bizim sorunlarımızdır. Biz İşçi Partisi olarak rantçı değil, halkçı bir belediye ilkesiyle yola çıktık. Partimiz yerelde ve genelde milletinden yana politikalar izleyen bir partidir. Önceliğimiz kendi çıkarlarımız ve rant değil, halkımızın çıkarlarıdır. Soyguna ve talana son vermek için geliyoruz" diye konuştu.

ŞEMİKLER ÜST GEÇİT SORUNUNA ÇÖZÜM İSTİYOR

Kadan, Karşıyaka'da muhtarlara yaptığı ziyaretler kapsamında Bahçelievler Mahallesi'nin ardından Şemikler Mahallesi'ndeydi.

Av. Çetin Kadan, Şemikler Mahallesi Muhtarı Bahar Zengin'i makamında ziyaret etti.

Aday adaylığı hususunda Kadan'a başarılar dileyerek sözlerine başlayan Zengin, Şemikler Meydanı'ndaki üst geçit sorununa değindi. "Bostanlı'yla bağlantımız kesildi" diyen Zengin, "Bize bu yolun açılacağı sözü verildi ancak bugüne kadar bir gelişme olmadı" şeklinde konuştu.

Muhtar Bahar Zengin'den Şemikler halkının sorunlarını dinleyen İşçi Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı Av. Çetin Kadan, "Bütün plan ve projeler, çalışmalar halkın çıkarları gözetilerek yapılmalıdır. Kaynaklar verimli kullanılmalı ve çıkar için çarçur edilmemelidir. İşçi Partisi yerel iktidarında bütün alanlarda eşit ve halkçı bir politika izleyeceğimizin sözünü veriyoruz. Şemikler'in, Karşıyaka'nın, İzmir'in kısacası bütün Türkiyemizin refahı rantiyeye karşı mücadele veren İşçi Partisi'nin halkçı yerel yönetimler anlayışıyla mümkün olacaktır" dedi.

ulusalkanal.com.tr

işçi partisi aday adayı çetin kadan baz istasyonu halkçı