Tutuklanan emniyet müdür yardımcısının o görüntüleri ortaya çıktı

Önceki gün İstanbul Halkalı'da trafikte başlayan tartışma, bir kişinin ölümü, diğerinin tutuklanmasıyla sonuçlanmıştı. Tutuklanan İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz'ın genç motosiklet sürücüsünü vurduğu anın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz'ın trafikte tartıştığı Ahmet Sülüşoğlu'nu tabancayla vurduğu anın görüntüleri ortaya çıktı.

Celal Yılmaz önceki akşam trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsü Ahmet Sülüşoğlu'nu tabancasıyla vurarak öldürmüştü. O anlar, Celal Yılmaz'ın evinin bulunduğu Halkalı'daki polis lojmanlarının güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde Yılmaz'ın, evinin önünde üç kişi ile sohbet ettiği görülüyor. Kısa süre sonra Celal Yılmaz'ı takip eden motorsiklet sürücüsü Ahmet Sülüşoğlu, lojman önüne gelerek belindeki silahlı çekiyor.

Bu sırada paniğe kapılan siyah tişörtlü İstanbul Eminyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz, beylik tabancasını çekerek Sülüşoğlu'nu vuruyor. Ateş edilmesi ile yere yığılan Sülüşoğlu bir ara kalkar gibi oluyor. O sırada lojmanın güvenlik görevlisi Sülüşoğlu'nun elindeki silahı alarak kaldırıma bırakıyor.

Ateş edilmesinden bir süre sonra Celal Yılmaz, cep telefonu ile olay yerine sağlık ekiplerini çağırarak kendini polise ihbar ediyor.

Genç motosiklet sürücüsü Ahmet Sülüşoğlu için dün Halkalı Merkez camisinde cenaze töreni düzenlendi. Törenin ardından, Sülüşoğlu'nun cenazesi Kayabaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ulusalkanal.com.tr