MHP yine mahkeme kapısında...

MHP’de Olağanüstü kurultayın ardından Genel Merkez’in muhalif teşkilatları kapatması da mahkemelik oluyor. Genel Başkan adayları Koray Aydın ve Sinan Oğan teşkilatların kapatılmasının durdurulması için mahkemeye dilekçe hazırladı. Kapatma kararlarından büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Aydın, “Kurultay yoluna girdik, buradan dönüş yok” derken, Meral Akşener de, “Yola iktidar için çıktık” diye konuştu.

MHP yine mahkeme kapısında...

MHP Genel Merkezi, son dört günde 12’si il, 5’i ilçe toplam 17 parti teşkilatının kapısına kilit vurdu. Bunun üzerine muhalifler harekete geçti.

Olağaüstü kurultay talebine hiçbir yanıt vermeyen Genel Merkez'e kayyum atanması için yargının kararı beklenirken muhalifler ikinci bir dava daha açmaya hazırlanıyor. Muhalif gruplar, MHP Genel Merkezi'nin teşkilat kapatmasını mahkemeye taşımak için dilekçe hazırladı.

Sinan Oğan ve Koray Aydın’ın avukatları tarafından hazırlanan dilekçe Meral Akşener’in onayının alınmasının ardından uygulamaya konulacak.

Konuya ilişkin açıklama yapan Koray Aydın, kapatma kararlarından büyük üzüntü duyduğunu belirtti. Aydın, “Kurultay yoluna girdik, buradan dönüş yok” dedi.

Meral Akşener de MHP’de değişimin sadece başkanlık makamında olmayacağını söyledi. Akşener, “Yola iktidar için çıktık” diye konuştu.

ulusalkanal.com.tr