Diyarbakır'da polise silahlı saldırı!

Adıyaman, Şanlıurfa derken şimdi de Kilis ve Diyarbakır... Pusu kuran PKK'lılar Diyarbakır'da bir polisimizi şehit etti, bir polisi de ağır yaraladı. Polis memurları, sahte bir kaza ihbarı üzerine olay yerine gitti ancak, orada çapraz ateşe alındı. Doktorların tüm çabasına rağmen başından yaralanan Tansu Aydın maalesef kurtarılamadı

Diyarbakır'da polise silahlı saldırı!

Şanlıurfa'da haince polisleri şehit eden PKK'lılar kanlı yüzünü bu kez Diyarbakır'da gösterdi. PKK'nın saldırısı sonucu bir polis şehit oldu.

Saldırı, Suriçi ilçesi Şehitlik semtinde saat 14.43 sıralarında meydana geldi. Kaza ihbarı alan polisler, Şehitlik Semti DSİ Kavşağı'na gitti. Bir otomobilin çöp konteynerine çarptığını gören polisler inceleme yapmak için araçtan indi.

Tam bu sırada hain plan devreye sokuldu. 30 metre uzaklıktan peş peşe ateş açıldı. Başından yaralanan trafik polisi Tansu Aydın ve göğsünden vurulan Ali Karahan, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Doktorların tüm çabasına karşı yaralı polislerden Tansu Aydın şehit düştü. Polis Ali Karahan'ın ise tedavisi sürüyor.

Olay yerinde yapılan incelemede 10 adet, 9 milimetre çapında boş kovan bulundu. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Diyarbakır Valiliği'nden açıklama geldi. Saldırının siyah tişörtlü 20-25 yaşları arasında iki terörist tarafından yapıldığı belirtildi.

yaralı