Bilic: Hedefimiz Şampiyonlar Ligi

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, oyuncularının performansından çok memnun olduğunu söyledi. Beşiktaş'ta iz bırakmak istediğini de belirten Hırvat teknik adam, "Hedefimiz Şampiyonlar Ligi" dedi.

Bilic: Hedefimiz Şampiyonlar Ligi

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Nevzat Demir Tesisleri’ndeki antrenman sonrası sohbet toplantısı düzenledi.

Hırvat teknik adam, takımda çok fazla sakatlık olmadığını söyledi. Hem Türkiye ligi, hem de üst düzey liglerle kıyaslanıldığında, sakatlık sayılarının normal olduğunu hatta çok daha az olduğunu belirtti.

Bilic, sadece taktik ve teknik açıdan değil takım olarak zihniyet anlamında da çok fazla geliştiklerini söyledi. Bilic, "Oyuncuların antrenmanlarda ki tavırları da çok ciddi. Onların performansından da çok mutluyum. Beşiktaş takım olarak yenilmesi zor bir takım haline geldi" dedi.

Hedeflerinin Şampiyonlar Ligi olduğunu belirten Bilic, Şampiyonlar Ligi'nin kolay gelmeyeceğini ve hedefe ulaşmak için maç maç gidip çalışmaları gerektiğini kaydetti.

Tecrübeli teknik adam, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın kendisi ile ilgili olumlu konuşmasından dolayı mutlu olduğunu belirtti. "Buraya gerçekten çok isteyerek geldim ve burada çok uzun süre kalmak istiyorum. Burayı gerçekten çok seviyorum ve benimsemiş durumdayım. Hiçbir teknik direktör kulübünde 5-6 sene kalacağım diyemez" dedi.

Teknik direktör Slaven Bilic, Beşiktaş’ta iz bırakmak istediğini de söyledi.

ulusalkanal.com.tr