Avrasya ekonomisi ve hazır giyim sektörünün kalbi İstanbul'da atacak

İstanbul, Marmara Grubu Vakfı ve İHKİB'in öncülüğünde düzenlenecek 21'nci Avrasya ekonomi zirvesine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 11-12 Nisan'da yapılacak zirvenin tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Marmara Grubu Vakfı Başkanı Akkan Suver, zirveye çok sayıda yabancı ülkeden önemli katılımlar olacağını söyledi.

Avrasya ekonomisi ve hazır giyim sektörünün kalbi bu yıl yine İstanbul'da atacak.

Marmara Grubu Vakfı'nın öncülüğünde İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği'nin desteğiyle düzenlenecek zirvenin bu yıl 21'ncisi yapılacak.

11-12 Nisan'da İstanbul'da düzenelenecek zirvenin tanıtım toplantısı yapıldı.

Toplantıya Marmara Grubu Vakfı Başkanı Akkan Suver, İHKİB Başkanı Hikmet Tanrıverdi, İHKİB'in eski başkanları Nuri Artok ve Süleyman Orakçıoğlu ile İHKİB'e başkan olması beklenen Mustafa Gültepe ve tasarımcı Dilek Hanif katıldı.

2 gün sürecek olan 21'nci Avrasya ekonomi zirvesi hakkında bilgi veren Akkan Suver, çok sayıda ülkeden yüksek düzeyde katılımlar olacağını söyledi.

Türkiye hazır giyim sektörünün önemli gelişmeler gösterdiğini belirten İHKİB başkanları zirvenin önemine dikkat çekti.

Geçtiğimiz yıllarda İstanbul'da düzenlenen Avrasya Ekonomik Zirvesi'ne çok sayıda ülkeden Cumhurbaşkanları ve Başbakanlar düzeyinde katılımlar olmuştu. Zirvede hazır giyimin yanı sıra teknoloji, politika, enerji ve ekonomi alanında öenmli topantılar düzenlenmişti.

HABER: DENİZ ADALI

KAMERA: BÜLENT ÜNAL

ulusal.com.tr

Avrasya