"Fenerbahçe maçını fırsat olarak görüyoruz"

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Fenerbahçe maçını da bir fırsat olarak görüyoruz. Fenerbahçe, kadro ve oyuncu kalitesi üst düzey bir takım ama bu zorlu maçı avantaja çevirmek istiyoruz' dedi.

"Fenerbahçe maçını fırsat olarak görüyoruz"

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, hafta sonu sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını Karpuzatan Tesisleri'nde sürdürdü. Teknik direktör Tolunay Kafkas, takımda cezalı ya da sakat oyuncuları olmadığını ve futbolcuların formlarının iyi olduğunu bildirdi. Milli maç arasındaki boşluğu iyi değerlendirdiklerini söyleyen Kafkas, 'Hem ben, hem de oyuncularım, bu milli maç arasında birçok şeyi sıfırladık diyebiliriz. Fenerbahçe maçını da bir fırsat olarak görüyoruz. Fenerbahçe, kadro ve oyuncu kalitesi üst düzey bir takım ama bu zorlu maçı avantaja çevirmek istiyoruz. Özellikle , sahamızda oynamamızın bir avantajı var. Hem fiziksel, hem taktiksel hem de zihinsel açıdan iyi çalıştık. Pazar akşamı iyi bir maç izlettireceğiz. Şu anda cezalımız da sakatımız da yok. Oyuncularımızın form durumları da gayet iyi. Ben formlarından memnunum. Aslında kötü oynamıyoruz. Futbol bir sonuç oyunu ama sonuçları alamıyoruz. Bu maçı da alabilmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Bu Fenerbahçe için değil, tüm takımlar için geçerli' diye konuştu.

Kayserispor'da başta teknik direktör Tolunay Kafkas olmak üzere, futbolcuların neşesi dikkat çekti. Antrenman öncesi sarı kırmızılı oyuncuların oynadığı 'elim sende' oyununda Biseswar, Derley ve Yakubu'nun hareketleri, arkadaşları tarafından ilgiyle ve kahkahalarla izlendi.

Oktay ENSARİ-Zafer BARIŞ

DHA