Uçağı kaçırınca intihar mı etti? İngiliz basınından şok iddia

Atatürk Havalimanı'nda intihar ettiği öne sürülen İngiliz vatandaşı Anne Sutton'ın son görüntüleri ortaya çıktı. Sutton, sırt çantası ile havalimanı içinde görüntülendi. Bir dönem BBC'de çalıştığı öğrenilen Sutton'ın Erbil'deki Savaş ve Barış Enstitüsü'nün başkan vekili oluğu belirlendi.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda ölü bulunan İngiliz vatandaşı Anne Sutton'un yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Sutton, Cumartesi günü Londra'dan Erbil'e transit geçiş için İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelmiş ve tuvalette ölü bulunmuştu. Sutton'ın uçağı kaçırdığı için intihar ettiği öne sürülmüştü.

Atatürk Havalimanı’nda sırt çantasıyla dolaşan kadının Dış Hatlar Terminali’ndaki son görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Görüntülerde, Sutton bankoda işlemlerini yaptırdığı, ardından turnikeye yöneldiği görülüyor. Sutton yanlış bir turnikeye yönelince, görevli kendisini uyarıyor.

Zaman zaman çevresine bakan Sutton'un rahat tavırları dikkat çekiyor.

İngiliz basını Anne Sutton'un intihar etmediğini ileri sürdü. Sutton'ın cebinde 2 bin 300 Avro para olduğu, uçağı kaçırsa bile yeni bilet alabileceği ifade edildi.

Öte yandan 50 yaşındaki Sutton'un hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Sutton'ın bir dönem İngiliz yayın kuruluşu BBC'de çalıştığı, şimdi ise Erbil'deki Savaş ve Barış Enstitüsü'nün başkan vekili oluğu öğrenildi.

ulusalkanal.com.tr