Başbakanlık'taki 6 birime kritik atama

Yolsuzluk skandalının ardından görevden alma ve atama dalgası bakanlıklarda da devam ediyor. Başbakanlık ve bazı bakanlıklara ait atama kararları Resmi Gazete'de yayınlandı. Kararname ile 6 birime daha kritik atamalar yapıldı.

Başbakanlık'taki 6 birime kritik atama

Yolsuzluk operasyonlarının ardından bakanlıklara da sıçrayan atama ve görevden alma dalgaları sürüyor. Başbakanlık ile bazı bakanlıklara ait atama kararları, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Başbakanlık Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğüne, Kanunlar ve Kararlar Genel Müdür Yardımcısı Metin Yener atandı.

Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcılıklarına Ankara Hakimi Selahaddin Menteş ile Adalet Başmüfettişi Basri Bağcı, Bakanlık Yüksek Müşavirliğine, Avrupa Birliği Genel Müdürü Ali Bilen getirildi.

Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Bülent Uğur Ecevit ile Personel Dairesi Başkanı Muhammet Karakaya Bakanlık müşavirliklerine atanırken, Maliye Bakanlığı Vergi Başmüfettişliklerinde Ömer Keskin ve Ahmet Ünlü görevlendirildi.

Daha önce sil baştan değiştirilen Başbakanlık Koruma Dairesi'nde de 23 polisin görev yeri değiştirildi. 23 personel arasında amirler de bulunuyor.

ulusalkanal.com.tr