Buca’da Ümit Zileli Rüzgarı

Vatan Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Gazeteci Ümit Zileli seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Buca’da Ümit Zileli Rüzgarı

Buca ilçesinin seçim bürosu açılışına katılan Ümit Zileli partililere ve halka yaptığı konuşmada “bir tarafta Milli Parti, Vatan Partisi, diğer tarafta ise gayri milli partiler var” diyerek Vatan Partisi’nde birleşme çağrısı yaptı.

İzmir’de yoğun bir çalışma yürüten Vatan Partisi İzmir 1. Bölge adayı Gazeteci Ümit Zileli, Buca’da gerçekleştirdiği seçim bürosu açılışında yoğun ilgiyle karşılaştı. Açılışa katılan partililere ve çevre halkına seslenen Zileli, “Artık sadece yazmakla, televizyonlardan konuşmakla bu işin yürümeyeceğini, sadece elimizi değil, gövdemizi de taşın altına koymak gerektiğine inandığım için Vatan Partisi’nin gerçekten yiğit ve vatansever insanlarının teklifi ile İzmir’den aday oldum” diye konuştu.

“ Vatan Partisi Sace Sandık Varken Değil, 365 Gün Savaşıyor”

7 Haziran seçimlerinin kritik olduğunu ifade eden Zileli, “ Kritik bir seçim olsa da asla bir son değil. Bizler sadece sandık ortaya konulduğunda oy almak için savaşan insanlar değiliz, bizler 365 gün bu ülkenin gerici, yobaz ve bölücü zihniyete karşı her şekilde mücadeleyi veren bir partinin adaylarıyız. Geldiğimiz noktada bir tarafta milli bir parti, Vatan Partisi, diğer tarafta da gayrı milli partiler ve bazı parti yönetimlerinden bahsediyoruz. CHP’nin tabanı bizim tabanımızdır, ancak yönetimi ile ilgili aynı şeyi söylemem mümkün değildir” diyerek CHP’yi eleştirdi.

Zileli ile birlikte açılışa katılan İzmir 1. Bölge Milletvekili adaylarından Kağan Soydan Kağan ise kendilerine sosyalist parti yakıştırması yapan diğer partilerde bir tane bile işçi aday olmadığına dikkat çekerek “İşçi geldiği zaman hakkını arar, biz hakkımızı almasını biliyoruz. Gelin oyları Vatan’da birleştirelim” ifadelerini kullandı.

Açılış sonrasında Milletvekili adayı Ümit Zileli Buca esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini sundu.