Çetin Doğan dolandırıldı!

Eski 1'inci Ordu Komutanı Emekli Orgeneral Çetin Doğan, bu kez dolandırıcıların hedefi oldu. Seda A. adlı bir kişi, Doğan'ın avukatlığını üstlendi, aileden 3 bin 700 lira para aldı. Ancak kısa bir süre sonra Seda A.'nın avukat olmadığı ortaya çıktı.

Emekli Orgeneral Çetin Doğan, bu kez dolandırıcıların hedefi oldu. 28 Şubat davasında Doğan'ın avukatlığını üstlenen Seda A. sahte avukat çıktı.

Seda A. bir yakını aracılığıyla Çetin Doğan'ın eşi Nilgül Doğan'la tanıştı. Aile, Silivri'den Sincan Cezaevi'ne nakledilen Çetin Doğan'ın Ankara'daki hukuki işlerini yürütmesi için Seda A.'ya vekalet verdi.

28 Şubat davasında Doğan adına dilekçe bile veren Seda A'nın avukat olmadığı, cezaevi ziyaretlerini sürekli ertelemesiyle ortaya çıktı. Sahte avukat, cezaevi ziyaretlerini "avukat kimliğim çalındı" diyerek sürekli erteledi. Durumdan şüphelenen ailenin baro kaydını araştırması üzerine Seda A.'nın avukat olmadığı öğrenildi.

Olayla suç duyurusunda bulunan Çetin Doğan'ın eşi Nilgül Doğan, olayı ilgili Ulusal Kanal'a anlattı.

Bir yakını aracılığıyla bizimle tanıştı. Biz de o sırada Ankara'da hukuki işlerimizi takip edecek bir avukat arıyorduk. 'Çantamı çaldırdım' deyince kendisine 200 TL verdim. Kız kardeşimden de 3 bin 500 TL almış. İlk başta hiç şüphelenmedik. İnsan herkesin kendisi gibi olduğunu düşünüyor. Maalesef adalet sistemi çürüdüğü için, toplumdaki dürüstlük duygusu da hızla çürüyor.

ulusalkanal.com.tr

avukat çetin Doğan dolandırıldı