Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'yla dalga geçen Cüneyt Özdemir'e Subaşı'yı öve öve bitiremedi

Daha önce Şeyma Subaşı ile polemiğe giren Cüneyt Özdemir bu sefer de Acun Ilıcalı'yı canlı yayına konuk olarak aldı. Konuyu Şeyma Subaşı'ya getirince, Ilıcalı'dan övgü dolu sözler duydu.

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'yla dalga geçen Cüneyt Özdemir'e Subaşı'yı öve öve bitiremedi

İnternet üzerinden yayınlar yapan ve son olarak Şeyma Subaşı'yı canlı yayınına konuk alarak onunla dalga geçmesi üzerine eleştirilen Cüneyt Özdemir bu sefer de Subaşı'nın eski eşi Acun Ilıcalı ile röportaj yaptı.

Yayında çiftin kızları Melisa'dan konu açan ve daha sonra Subaşı'yı soran Özdemir, Acun Ilıcalı'nın övgü dolu sözleri ile karşılaştı.

Ilıcalı, Subaşı hakkında, "Melisa'nın bu enerjisini ve neşesini Şeyma'dan aldığını düşünüyorum. Şeyma'nın çok iyi bir anne; çocuğuna bağlı, tutkulu olduğunu düşünüyorum. Her dakika FaceTime'dan bağlanarak konuşuyorlar. Biz ayrılmış olabiliriz ama burada mühim olan o çocuğun geleceği ve mutluluğu. İkimizde bu özeni gösteriyoruz. O konuda da Şeyma'nın hakkını hiç yemem. Melisa'ya olan ilgisi ve verdiği enerji Melisa üzerinde olumlu bir etki yarattı. Bence mutlu bir evlat yetiştiriyoruz. İkimizinde bu konuda çabası büyük." dedi.

Özdemir bu açıklamalar üzerine Subaşı hakkında daha fazla konuşmadı.

ulusal.com.tr

acun ılıcalı şeyma subaşı