Son dakika haberleri: İzmir'de 4.3 büyüklüğünde deprem oldu! İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama (8 Ağustos 2019 Perşembe AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler)

İzmir'de çok sayıda vatandaş, deprem olduğunu belirten mesajlar paylaştı. Binlerce mesaj atılırken, yurttaşlar korktuğunu belirtti. İzmir ve çevre illerde etkili şekilde hissedilen depremin büyüklüğü açıklandı. Deprem saat 11.39'da meydana geldi. Kandilli Rasathanesi, 5.1 olarak açıkladığı depremin büyüklüğünü 4.8 olarak revize etti. Kandilli'ye göre, deprem Ege Denizi'nde meydana geldi. Depremin yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleştiği aktarıldı. Kandilli'ye göre Ege Denizi'nde saat 11.47'de yerin 9.8 kilometre derinliğinde 3.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Kandilli Rasathanesi, Ege Denizi'nde meydana gelen ikinci depremin büyüklüğünün de 3.2'den 3.3'e revize etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "İlimizin Seferihisar ilçesi açıklarında saat 11.39'da 4,8 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Deprem nedeniyle herhangi bir hasar ve can kaybı yaşanmamıştır. Tüm İzmirlilere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." denildi

Son dakika haberleri: İzmir'de 4.3 büyüklüğünde deprem oldu! İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama (8 Ağustos 2019 Perşembe AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler)

İzmir, depremle sallandı.

Saat 11.39'da 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Deprem anında vatandaşlar çok sayıda mesaj paylaştı.

Depremden korktuklarını ifade eden yurttaşlar, çevre illerdeki vatandaşların da depremi hissettiğini yazdı.

Edinilen bilgilere göre, deprem, Aydın ve Manisa'da da hissedildi.

DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜ REVİZE EDİLDİ

Kandilli Rasathanesi, 5.1 olarak açıkladığı depremin büyüklüğünü 4.8 olarak revize etti.

Kandilli'ye göre, deprem Ege Denizi'nde meydana geldi.

Depremin yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleştiği aktarıldı.

BİR DEPREM DAHA

Kandilli'ye göre Ege Denizi'nde saat 11.47'de yerin 9.8 kilometre derinliğinde 3.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

İKİNCİ DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜ DE REVİZE EDİLDİ

Kandilli Rasathanesi, Ege Denizi'nde meydana gelen ikinci depremin büyüklüğünün de 3.2'den 3.3'e revize etti.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "İlimizin Seferihisar ilçesi açıklarında saat 11.39'da 4,8 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Deprem nedeniyle herhangi bir hasar ve can kaybı yaşanmamıştır. Tüm İzmirlilere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." denildi

SON DEPREMLERİN LİSTESİ

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

deprem Manisa izmir aydın ege denizi AFAD kandilli rasathanesi