Acun Ilıcalı'dan, Barış'ı tehdit eden Sercan'a sert uyarı

TV8'de, Acun Ilıcalı tarafından sunulan Survivor programında dün Barış ile Sercan arasında gergin anlar yaşandı bunun üzerine Sercan, Ilıcalı'dan uyarı aldı.

Acun Ilıcalı'dan, Barış'ı tehdit eden Sercan'a sert uyarı

TV8 ekranlarında her gün seyirci ile buluşan Survivor'da, kendi takımındakilerle yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle gönüllüler takımına geçen Barış'ın başı yine eski takım arkadaşlarıyla kavga etmekten kurtulamadı.

Ünlüler takımı ve gönüllüler takımı dokunulmazlık oyunu için kıyasıya yarışırken, ünlüler takımında olan Sercan, gönüllüler takımına geçen Barış ile sürtüşme yaşadı.

Barış'a yenilen Sercan kendini kaybederek Barış'a karşı hakaretler savurmaya başladı. Herkes bu duruma şaşırırken Barış olayın nedeninin ne olduğunu bilmediğini söyledi. Sercan'ın bu iş burada bitmedi demesinin üzerine de Acun Ilıcalı'dan uyarı aldı.

Ilıcalı, eleme konseyinde, Sercan'a, "Senin burada söylediğin kelimelerde anlamlar çok sıkıntılı. Senden böyle bir şey beklemiyordum. Biz çok rahatsız olduk. Bunun asla ve asla tekrarını istemiyoruz" diyerek tekrarında olacaklar konusunda uyardı.

ulusal.com.tr

acun ılıcalı survivor barış sercan