Mustafa Mutlu rakiplerine yine ot yoldurdu

Ne Digiturk'ün ambargosu, ne Holding medyası ne de kısıtlı imkanlar Ulusal Kanal'ın başarısını engelleyebildi. Ulusal Kanal reyting yarışında, son bir aydır yükselişe geçti hatta çok defa da zirveye çıktı. Mustafa Mutlu'nun yapımını üstlendiği Kral Çıplak programı Cuma akşamının en çok izlenen programı oldu. Gazeteci Mustafa Mutlu, "iktidar ve holdingler karşımızda olsa da vatandaşlarımız gerçek habercilik yapan Ulusal Kanal'ın yanında" dedi

Mustafa Mutlu rakiplerine yine ot yoldurdu

Türk Milleti hem Ulusal Kanal'a ambargo uygulayan TMSF ve Digiturk yönetimine, hem de Holding medyasına "Kral Çıplak" dedi.

Ulusal Kanal kısıtlı imkanlar ve iktidar baskısına rağmen Mustafa Mutlu'nun hazırlayıp sunduğu Kral Çıplak'ın 20 Mart akşamı yayınlanan programı AB grubunda tüm haber kanallarını geride bıraktı. 0.88'lik izlenme oranına ulaşan Ulusal Kanal, en yakın rakibi olan Habertürk'e 0.11'lik bir fark attı.

Üstelik bu rakamlara Digitürk kullanıcıları dahil değil. Çünkü Digitürk'ün yönetimini elinde bulunduran TMSF, RTÜK kararlarına rağmen Ulusal Kanal'a yayın hakkı tanımıyor.

Başından sonuna kadar zirvede yer alan programa binlerce soru ve destek mesajı da geldi.

Rakip kanalların imkanları da düşünüldüğünde Ulusal Kanal'ın başarısı daha da önemli hale geliyor. Mustafa Mutlu, başarının sırrını Ulusal Kanal'ın yayın ilkelerine bağlıyor.

Mutlu, iktidar ve holdingler karşımızda olsa da vatandaşlarımız bizim yanımızda diyor.

HABER: DENİZ ADALI

KAMERA: MEVLÜT AYDOĞAN

Aydınlık Gazetesi Yazarı Mustafa Mutlu