Fenerbahçe maçına hazırlık

Medical Park Antalyaspor, deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına devam ediyor. Antalyasporlu futbolcu Semih Şentürk, karşılaşmada oynayıp oynamayacağının kulüp başkanlarına bağlı olduğunu söyledi.

Fenerbahçe maçına hazırlık

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 29'uncu haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Fuat Çapa, Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde futbolcular ile kısa bir toplantı yaptı. Kırmızı-beyazlılar antrenmana düz koşu ile başladı. Futbolcular koşunun ardından kondisyon ve dar alanda kısa pas çalışması yaptı.

Antrenmana sakatlıkları bulunan Murat Duruer ve Emrah Başsan katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Emre Güngör ile Joseph Boum takımdan ayrı düz koşu yaparken, Enoh ve Vederson ise salonda çalıştı.

Tecrübeli futbolcu Semih Şentürk, Fenerbahçe maçı ile ilgili konuştu.

"Fenerbahçe maçıyla çıkışa geçeceğiz. Bulunduğumuz noktayı hak etmiyoruz. Öncelikle bu durumdan çıkmamız gerekiyor. Konyaspor maçında bunun biraz sinyalini verdi takım arkadaşlarım. Ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Üzerimizde 10 haftadır kazanamamanın verdiği stres var. Bunu üzerimizden atmamız gerekiyor. Tek hedefimiz galibiyet"

Şentürk, oynayıp oynamayacağının kulüp başkanlarına bağlı olduğunu söyledi.

"Şu an oynayıp oynamayacağım belli değil. Fenerbahçe ile sözleşmemi fesh ettiğimde onlara karşı oynamayacağıma dair madde vardı. Başkanlar görüşüyor. Benim için zor bir maç olacak ama oynadığım takdirde formamı sonuna kadar terleteceğime kimsenin şüphesi olmasın. Oynayıp oynamayacağıma başkanlar karar verecek"

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Fenerbahçe’nin sezona şampiyonluk parolasıyla başladığını hatırlattı.

"Onun da gayet olumlu şekilde mücadelesini veriyorlar. Bizim için önemli olan sahada neler yapabiliriz. Yapacaklarımız bize bir şeyler kazandıracak. Fenerbahçe’nin yapacaklarını konuşmamalıyız"

ulusalkanal.com.tr