Babasına bomba gönderdi

İstanbul Maltepe'de bir şirkete kurye ile giden bombayı şirketin müdürünün oğlu tarafından gönderildiği ortaya çıktı. 1'i ağır 3 kişinin yaralandığı olayda babasına kurye ile bomba gönderen şüpheli gözaltına alındı.

Babasına bomba gönderdi

İstanbul Maltepe'de kurye ile gelen bombayı şirket müdürünün oğlu Ali Can Kurdaş'ın gönderdiği tespit edildi. Kargoyu da Ali Can Kurdaş'ın kendisinin götürdüğü iddia edildi.

Oğlu tarafından, adına gönderilen paketi açan Osman Özdemir Kurdaş ağır yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan Kurdaş'ın sol kolunun parçalandığı öğrenildi.

Ali Can Kurdaş ise babasının tedavi gördüğü hastanede gözaltına alınarak İstabul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Bilgisayar oyunları hazırladığı öğrenilen Ali Can Kurdaş'ın ev ve iş yerinde arama yapıldı.

Yapılan incelemelerde kargonun paket açılınca harekete geçen tetik düzeneğinin ateşlediği el yapımı bomba olduğu belirlendi.

1'i ağır 3 kişinin yaralandığı olaya neden olan neydi? Şüpheli babasına neden kurye ile bomba göderdi henüz bilinmiyor. Şüphelinin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

ulusalkanal.com.tr