Tezcan Karakuş Candan'a koruma yok

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan’ın koruma talebine valilikten ikinci kez ret geldi. Atatürk Orman Çiftliği için yürüttüğü mücadele nedeniyle AKP medyası ve Melih Gökçek'in hedef tahtasına oturduğu Candan kararı Ulusal Kanal'a değerlendirdi. Candan, "Başıma gelecek olumsuzluklardan Melih Gökçek sorumludur" diye konuştu.

Tezcan Karakuş Candan'a koruma yok

Atatürk Orman Çiftliği için yürütülen mücadelenin ön sıralarında yer aldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin çiftlikle ilgili uygulamaları mahkemeden döndükçe de boy hedefi haline getirildi. "Can güvenliğim tehdit altında" diyen Mimarlar Odası Ankara Şubesi Başkanı Tezcan Karakuş Candan'ın koruma talebinde bulunmuştu. O talep ikinci kez reddedildi.

Ulusal Kanal'a konuşan Candan, yasal yollarla seçilenler tarafından hedef haline getirildiğini belirterek, aldıkları tehditleri dile getirdi.

Tezcan Karakuş Candan, başına gelebilecek tüm olumsuzluklardan sorumlu olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i gösterdi.

Ankara’da bulunan meslek örgütleri ile Ankara Büyükşehir Belediyesi belediyenin projeleri ve uygulamaları nedeniyle çoğu zaman karşı karşıya gelmiş, Ankara Bulvarı’nın kapatılması sürecinde aradaki gerilim doruğa çıkmıştı.

ulusalkanal.com.tr