Terör bilgilendirme heyeti, CHP ve MHP'yi ziyaret etti

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül başkanlığındaki terör bilgilendirme heyeti, CHP ve MHP'yi ziyaret etti. Heyet, son dönemlerdeki terör operasyonları konusunda iki partiyi de bilgilendirdi.

Terör bilgilendirme heyeti, CHP ve MHP'yi ziyaret etti

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül başkanlığındaki terör bilgilendirme heyeti önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile sonra da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

Bilgilendirme heyetinde Dışişleri Bakanı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Celalettin Lekesiz ve Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler de yer aldı.

CHP heyetinde de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Geneş Başkan Yardımcıları Haluk Koç ve Murat Özçelik ile Kılıçdaroğlu'nun askeri danışmanı Recep Cengiz vardı.

Toplantı Kılıçdaroğlu'nun makam odasında yapılmadı. Dinlemelere karşı önlem olarak heyetler CHP MYK toplantısının yapıldığı salonda bir araya geldi.

Heyet daha sonra MHP Genel Merkezi'ne geçti. MHP heyetinde de Grup Başkanvekili Oktay Vural, MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın, Tuğrul Türkeş ile MHP MYK üyesi Ümit Özdağ yer aldı. Görüşme MHP Lideri Bahçeli’nin makamında gerçekleştirildi.

ulusalkanal.com.tr