Efeler Vatan'da birleşti!

Burdur'un efeleri Vatan Partisi'nde birleşti. Milletvekili aday tanıtım toplantısında Anadolu Partisi İl Başkanı Serap Gül'ün de aralarında bulunduğu çok sayıda yurttaşa rozet takıldı. 3 adayın olduğu kentte 1. sırayı Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz aldı.

Efeler Vatan'da birleşti!

Burdur'da Vatan Partisi Milletvekili Adayları tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda birlik mesajları verildi. Anadolu Partisi İl Başkanı Serap Gül Vatan Partisi rozeti taktı.

Törende Milletvekili adayları Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, Usta Öğretici Seçim Çakmak, Emekli Öğretmen İbrahim Kılınç tanıtıldı.

Silivri kahramanı emekli Ersöz konuşmasında bağımsızlık vurgusu yaptı.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Serhan Bolluk da kararlılığa dikkat çekti.

Törende 30 yurttaşla birlikte Anadolu Partisi İl Başkanı Serap Gül Vatan Partisi'ne katıldı.

Gaziantep'te de Vatan Partisi çalışmalarını hızlandırdı. 1. sıra adayı Mehmet Bedri Gültekin Alevi Kültür Dernekleri Federasyonu Gaziantep şubesine ziyaret etti.

İşsizliğin son yıllarda artığı kentte Vatan Partisi iddialı. Adaylar çalışmalar kapsamında bürolarına bir yenisini daha ekledi. Şehitkamil ilçesinde seçim bürosu açıldı.

İşçi, emekçi, öğrenci sorunları için Vatan Partisi adayları meydanlarda. Bursa'da adaylar ve partililer, 10 kilometre boyunca Emirsultan, Kayhan, Şehreküstü, Cumhuriyet ve daha birçok cadde üzerindeki esnafı gezdi.

Adaylar esnfala konuştu, projelerini paylaştı.

Vatan Partisi Hatay milletvekilleri ilçelerde seçim çalışmalarına devam ediyor. Altınözü ilçesinde seçim bildirisi dağıtıldı.

İskenderun’da ise İsmet İnönü mahallesinde toplantı yapıldı. Adaylar programlarını anlattı.