Balıkesir'de polise çiçekli teşekkür

Güvenliğin teminatı Türk Polisi'ne yurttaşlar hem moral vermek hem de teşekkürlerini iletmek için türlü sürprizler hazırlıyor. Balıkesir'de ve Düzce'de sahte kavga ihbarıyla çağrılan polisler çiçekler, alkışlar, bayraklar, ve şarkılarla karşılandı.

Balıkesir'de polise çiçekli teşekkür

Onlar, güvenliğin teminatı... Görev aşkları ve yardımseverlikleriyle milletin gönlündeki yerleri bir başka... Yurttaşlar hem moral vermek hem de teşekkürlerini iletmek için polislerimize çeşitli sürprizler hazırladı.

Balıkesir'in Gönen ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde yurttaşlar, 112'yi aradı. Mahallelerinde kavga olduğu ihbarında bulundu.

Bunun üzerine hemen harekete geçen ekip, mahalleye ulaştı. Yurttaşlar ise onları çiçekli sürprizle karşıladı. Salgın döneminde gösterdikleri olağanüstü çabaları nedeniyle polislere teşekkür ettiler.

Polislere bir sürpriz de Düzce'de Kiremitocağı Mahallesi'nde bulunan bir sitedeki vatandaşlardan geldi. Site sakinleri de sahte kavga ihbarında bulundu. Kavgaya müdahale için bölgeye gelen polisler vatandaşlarca Türk bayrakları, alkışlar ve şarkıyla karşılandı.

Ekip, balkonlardan kendilerini alkışlayan vatandaşların hazırladığı sürpriz karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Onlar da sürprize alkışlarla karşılık verdi.

ulusal.com.tr

# Balıkesir # polis # düzce