Fair-play kervanı Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından üniversitelerde fair-play felsefesinin yayılmasına yönelik olarak düzenlenen Üniversite Fair-Play Kervanı, 15. durağı olarak Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’ni ziyaret ediyor.

Fair-play kervanı Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde

9 Aralık Çarşamba günü gerçekleşecek etkinlikte kervan heyeti önce Rektör Prof. Dr. Hasan Kaya’yı ziyaret edecek, ardından Dünya Fair-Play karikatür sergisi açılışı yapılacak. Düzenlenen konferansla Fair-Play ruhu öğrencilere aktarılacak.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair- Play Komisyonu yurt çapındaki çalışmalarına devam ediyor. Komitenin bu yılki programında yer alan Üniversitelerin Spor Bilimleri Fakülteleri ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okullarını hedefleyen Fair- Play Üniversiteler Kervanı, 15. ziyaretini Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’ne yapacak.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’nda 9 Aralık 2015 Çarşamba günü yapılacak Fair-Play organizasyonunda farklı etkinlikler gerçekleşecek.

Ziyaret sırasında, Dünya Fair Play Karikatür Sergisi açılacak. Burada Fair Play Kervanının Sponsorları; Basın İlan Kurumu, Kiğılı, Hacıbekir ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi stantları da yer alacak. Ayrıca kitap, broşür gibi basılı materyaller dağıtılacak. İHA