Vatan Partisi Niğde Milletvekili Adayları, Bor'da söz verdi: Yabancıya toprak satışına son vereceğiz

Bor ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren Vatan Partisi Milletvekili adayları Avukat Şemail Kahraman, Avukat Ferhat Bakıral ve İktisatçı Hasan Akşen söz verdi:

Vatan Partisi Niğde Milletvekili Adayları, Bor'da söz verdi: Yabancıya toprak satışına son vereceğiz

Yabancıya toprak satışına son verilecek, yabancıya toprak satışını serbest bırakan kanun kaldırılacaktır. Satılan topraklar bedeli karşılığı alınacak, faizsiz ve uzun vadeli olarak halkımıza dağıtılacaktır.

Özelleştirmeleri durduracağız; özelleştirilen tüm kamu mallarını devletleştireceğiz.

Hortuma, ranta, saraya, sıcak para faizine ve yandaşa akan kaynakları halka çevirecek; işçiye, kamu emekçisine ve emekliye insanca yaşayacağı ücreti ve aylığı vereceğiz. İşsize sadaka değil iş vereceğiz.

Çiftçimiz üretecek. Akaryakıttan alınan vergiyi kaldırarak çiftçiye ucuz mazot, ucuz gübre, ucuz tarım ilacı ve faizsiz kredi sağlayacağız. Niğde’de tarıma dayalı sanayinin kurulmasına öncülük edeceğiz.

Herkesin mahkemelerde hakkını sonuna kadar arayabilmesi için yargılama giderlerini kaldıracağız.

Genel Sağlık Sigortası sistemine son verilerek bütün yurttaşlar sosyal güvenlik kapsamına alınacaktır. Sağlık hizmetleri iki yıl içinde parasız hale getirilecektir. Halkımızın bu sisteme olan borçları iptal edilecektir.

Seçim çalışmaları Bor ilçe merkezinde kurulan pazarda ve esnaf ziyaretlerinde aday tanıtımı ve bildiri dağıtımı ile devam etti.

ulusalkanal.com.tr

vatan partisi