Meral Akşener ve ekibi yoluna yeni partiyle devam edebilir

MHP’de olağanüstü kurultay sürecinin tıkanmasıyla yeni parti iddiaları hız kazandı. Kulislerde “Meral Akşener ve ekibi yola 5'inci parti ile mi devam edecek?” sorusu soruluyor. MHP’li muhaliflerin Ankara 3’üncü Asliye Hukuk Mahkemesi’ne yaptıkları itiraz sonuç vermezse Meral Akşener’in yeni parti için harekete geçeceği konuşuluyor.

Meral Akşener ve ekibi yoluna yeni partiyle devam edebilir

MHP’de kurultay süreci tıkandı. Yeni parti iddiaları gündeme gelmeye başladı.

MHP’li muhaliflerin, Ankara 3’üncü Asliye Hukuk Mahkemesi’ne yaptıkları itiraz sonuç vermezse, yeni bir siyasi parti kurulacağı konuşuluyor.

Kurultay sürecinin en güçlü ismi olarak sivrilen Meral Akşener’in, ekibiyle birlikte yeni bir parti kurarak yoluna devam edeceği ileri sürülüyor.

Bu bağlamda, Akşener’in kendisini destekleyen MHP’li delegeleri ve milletvekillerini de yanında götürmesi bekleniyor.

Böyle bir durumda, Meral Akşener’in Meclis’te kendisini destekleyenlerle birlikte 20 kişilik bir grup oluşturacağı söyleniyor.

AKŞENER'İN KURACAĞI PARTİYE KATILACAKLARI BELİRTİLİYOR

Kulislerde, MHP’li milletvekilleri Ümit Özdağ, Yusuf Halaçoğlu, Oktay Vural, İsmail Ok gibi isimlerin Akşener’in kuracağı yeni partiye katılacakları belirtiliyor.

3 İSİM ÜZERİNDE DURDUĞU DÜŞÜNÜLÜYOR

Meral Akşener’in yeni parti için “Ülkücü Hareket Partisi”, “Milliyetçi Demokrat Parti” ya da “Milliyetçi Çalışma Partisi” isimleri üzerinde durduğu düşünülüyor.

ulusalkanal.com.tr

mhp Yeni Parti meral akşener