Buse Terim babası Fatih Terim’in sağlık durumunu açıkladı

Ünlü Teknik Direktör Fatih Terim’in koronavirüse yakalandığını açıklamasının ardından tüm ailesi ve sevenleri Terim’den gelecek iyi haberleri beklemeye başladı.

Buse Terim babası Fatih Terim’in sağlık durumunu açıkladı

Tüm dünyaya yayılan ve pandemi ilan edilen koronavirüs Türkiye’de görülmeye devam etmesiyle tüm vatandaşlar önlemlerini alarak hastalığın tedavisini beklemeye koyuldu. Fakat bu süreçte Fatih Terim’in de koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim sosyal medya hesabındna yaptığı bir paylaşım ile hastalığa yakalandığını duyurdu.

Bunun üzerine Türkiye’den ve tüm dünyadan geçmiş olsun dilekleri alan Terim’in hastanesinden dün açıklama gelmiş ve Terim’in sağlık durumunun iyi olduğu ve sadece öksürük belirtisi gösterdiği açıklanmıştı.

Bugün Fatih Terim’in kızı Buse Terim Bahçekapılı, sosyal medya hesabından babasının son sağlık durumu hakkında bilgi paylaştı.

Buse Terim ilk olarak ablası ve babasıyla bir fotoğrafını paylaşarak altına, “Bak yepyeni bir gün doğdu… Güneş açmadı ama sen iyileşince o da açacak. Sana söz yine baharlar gelecek, sana söz ışık sönmeyecek, sana söz babam hepsi geçecek” notunu düştü.

Daha sonra ise tekrar Instagram hesabından babasının sağlık durumu hakkında, “Bugün yeni bir haber yok, dün ile aynı. Babam iyi. Daha iyi olacak, biliyorum. Bugün bizler aile fertleri olarak pek iyi değiliz ama iyi olacağız. Bu hastalık şu anda hepimize olabilir, hepimizde olabilir ve farkında bile olmayabiliriz. Bu yüzden uyarıları dinleyin, kalabiliyorsanız evde kalmaya devam edin. Hepinizin iyi dileklerini okuyorum ve hislerimizin karşılıklı olduğunu bilmenizi istiyorum” açıklamasında bulundu.

ulusal.com.tr

fatih terim koronavirüs buse terim