"Milli Hükümet Yürüyüşünü Yerellerden Başlatıyoruz!"

Aday adaylığını açıkladığından bu yana seçim çalışmalarına bütün hızıyla devam eden İşçi Partisi Karşıyaka Belediye Başkan A. Adayı Av. Çetin Kadan, "Bu seçimler adeta bir genel seçim havasında geçecek. Ülkemiz gericilik ve bölücülük tehdidi altındadır. Bölünme planlarına ve bu planlarda rol oynayanlara karşı verdiği mücadeleyle İşçi Partisi güçlü bir seçenek durumundadır. Partimiz Atatürk'te birleşen milletimizin sesi olmuştur" dedi.

"Milli Hükümet Yürüyüşünü Yerellerden Başlatıyoruz!"

Rantiyeden değil, halktan yana bir belediyecilik anlayışıyla yola çıktıklarını vurgulayan Kadan, Karşıyaka'daki mahalle muhtarlarına yönelik ziyaretlerini sürdürdü. Karşıyaka'nın mahalle muhtarlarını makamında ziyaret eden Av. Kadan, son olarak Atakent, Mavişehir ve Bostanlı mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

Çetin Kadan, ziyaretlerinde muhtarları dinliyor ve mahallelerin sorunlarına ilişkin bilgi alıyor.

REFERANDUMDA YÜZDE 94 HAYIR OYU VEREN MAHALLE...

Av. Kadan'ın ilk durağı Atakent Mahalle Muhtarlığı oldu. Muhtar Halil Karapınar'ı makamında ziyaret eden Kadan, 2010 yılındaki Anayasa Referandumu'nda Türkiye genelinde yüzde 94'lik bir oranla en yüksek hayır oyu veren mahalle halkı adına Karapınar'a teşekkür etti.

Kadan'a teşekkür eden Karapınar, "Cumhuriyetimizi korumaya kararlılıkla devam edeceğiz. Önceliğimiz vatanımızın birliği, bütünlüğüdür" dedi.

İşçi Partisi Karşıyaka A. adayı Kadan da yaptığı konuşmada "İşçi Partisi bütün yurtseverlere gericiliğe ve bölücülüğe karşı gelin Atatürk'te birleşelim. Milli hükümet yürüyüşünü yerellerden başlatalım" ifadelerini kullandı.

MAVİŞEHİR'DE YARGI KARARLARI UYGULANSIN

Çetin Kadan'ın ikinci durağı Mavişehir oldu. Kadan, Mahalle Muhtarı Gürol Küçükgörür'ü makamında ziyaret etti. Muhtar Küçükgörür, mahallerinde yaşadıkları sorunlara değindi ve belediye başkanlarının mimar ya da müteahhit olmasından bıktıklarını belirtti.

"TOKİ'nin sokakları hediye olarak yandaşlara sunduğu Mavişehir'in yapılaşmasına yargı dur dedi, ancak bunu dinleyen yok. Biz aday olduğumuz ve seçildiğimiz takdirde bu sorunu çözeceğiz" şeklinde konuştu.

Av. Kadan, muhtar ziyaretleri kapsamında son olarak Bostanlı Mahallesi Muhtarı Mehmet Türker'i ziyaret etti. İşçi Partisi aday adayının kendilerini ziyaretinden son derece memnun olduklarını söyleyen Türker, yerel seçimlerin ülkemiz için hayırlı olmasını diledi ve Çetin Kadan'a başarılar diledi.

ulusalkanal.com.tr

aday adayı seçim çetin kadan