15 Aralık 2017 Cuma İstanbul hava durumu

15 Aralık 2017 Cuma Marmara Bölgesi ve İstanbul hava durumu! İstanbul bugün parçalı bulutlu. Hafta başında etkili olan lodos yönlü rüzgar'ın gece saatlerinden itibaren şiddetini arttırarak hafta sonu aralıklarla fırtına seviyesinde il genelinde etkili olması bekleniyor

15 Aralık 2017 Cuma İstanbul hava durumu

Batısında çok bulutlu havanın hakim olacağı Marmara Bölgesi'nde, Trakya'nın kuzey kesimlerinin puslu, yer yer sisli geçmesi bekleniyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, hava sıcaklığının mevsim normallerinin 4 ila 6 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Parçalı, zamanla batısının çok bulutlu geçmesi beklenen bölgede, sabah Trakya'nın kuzey kesimlerinin puslu yer yer sisli olması öngörülüyor.

Bölgede, rüzgar güney ve güneybatı yönlerinden orta kuvvette, akşamdan itibaren zaman zaman kuvvetli (30-50 km/s) olarak esecek.

İSTANBULHAVA DURUMU

İstanbul bugün parçalı bulutlu. Hafta başında etkili olan lodos yönlü rüzgar'ın gece saatlerinden itibaren şiddetini arttırarak hafta sonu aralıklarla fırtına seviyesinde il genelinde etkili olması bekleniyor.

ulusal.com.tr

istanbul Hava durumu marmara