Askerlere 'Anneler Günü' sürprizi

Vatani görevini yapan askerlere 'Anneler Günü' sürprizi yapıldı. Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığında görevli 3 asker, yüzlerce kilometre uzaktan gelen anneleri ile hasret giderdi. Denizli'de düzenlenen etkinlikte de duygusal anlar yaşandı. Huzurevi sakinlerini ziyaret edeceklerini sanan askerler, karşılarında annelerini görünce şaşkına döndü.

Anneler günü için annelere ve vatan görevini yapan mehmetçiklere sürpriz hazırlandı.

Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığında askerliğini yapan 3 askere yüzlerce kilometre uzaktan gelen annelerini karşılarında görünce ne yapacaklarını şaşırdılar.

Sahil güvenlik botunda görevli Bodrumlu er Kemal Güntek, dürbünle denize bakarken sırtına bir el dokundu. Komutanlarının uyarısıyla arkasını dönen er Güntek, yaklaşık 4 aydır göremediği annesi ve ailesini karşısında buldu.

İzmir'de vatani görevini yapan Ferhat Çam ise Bayraklı'daki merkez binanın önünde komutanını karşılamak üzere hazır ola geçti.

Makam aracının kapısını açan asker karşısında annesi görünce duraksadı.

Büyük şaşkınlık yaşayan Çam annesine sarılarak sevinç gözyaşı döktü.

Komutanlık kapısında silahla nöbet tutan asker Samet Zeki ise önce karşısındaki televizyon ekipleri gördü. Duruma anlam veremeyen asker sırtına dokunulmasına rağmen arkasına dönmedi. Komutanlarının geriye dön emri üzerine annesi ile yüzyüze geldi.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ise farklı bir etkinliğe imza attı. Merkezefendi Belediyesi ile düzenlenen organizasyonda, vatani görevlerini yapan ve aileleriyle görüşme imkânı bulamayan 10 asker, huzurevinde kalan yaşlılarla buluşmak için gittikleri otelde sürpriz ile karşılaştı.

Ellerindeki çiçeklerle içeri giren askerler, anneleri ile karşılaşınca şaşkınlık ve sevinci bir arada yaşadı.

Tokatlı asker Furkan Yiğit'in sevinci ise ikiye katlandı. Annesi ile birlikte eşi ve 7 aylık kızını görünce mutluluk gözyaşlarına hâkim olamadı.

Denizli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cengiz Yıldız organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Asker anneleri hayatları boyunca unutamayacakları mutluluk yaşadılar.

ulusalkanal.com.tr

asker anneler günü görev sürpriz