İngiltere, Mourinho'yu konuşuyor!

Jose Mourinho'nun Chelsea'deki görevine son verilmesi dünya basınında yankı buldu.

İngiltere, Mourinho'yu konuşuyor!

Gazetelerin büyük bir çoğunluğu Mourinho'nun futbolcularıyla anlaşmazlığı yüzünden kovulduğunu yazarken yüksek tirajlı bulvar gazeteleri Daily Star, Daily Mirror, Daily Express, Mourinho'nun kovulmasında tetiği fizyoterapist Doktor Carneiro'nun çektiğine işaret ettiler.

Mourinho yıldız oyuncu Eden Hazard'a sağlık müdahelesinde bulunmak isteyen Dr Carneiro'ya saha çizgisine girmeme yasağı koymuştu.

Dr Carneiro, Jose Mourinho'nun müdahalesini seksi ayırım sayarak Chelsea ve Jose Mourinho'yu iş mahkemesine şikayet etti.

Mahkemenin önümüzdeki hafta olacağı bildirildi.

Dün idman sahasını terkettikten sonra kızı ve karısıyla poz veren Jose Mourinho'nun kovuluşu ile ilgili Daily Express "Kovulan Kişi" manşetini attı.

Eva'nın kovulmasının Mourinho'nun kovulmasına yol açtığını yazan Daily Mirror, Eva Carneiro'nun gelinlik içinde gülerkenki fotosuyla verdi.

Daily Star tam sayfa birinci sayfa haberinde "Doktorun tam istediği gibi Chelsea Mourinho 'yu 10 milyon sterlin tazminatla kovdu" manşetini attı.

Gazetelerde Jose Mourinho'nun kulüpten ayrılırken yüzünü kapattığı fotolar dikkat çekti.

Sekiz yılda iki kez Chelsea Teknik direktörlüğü'nü kaybeden Jose Mourinho için The Independent gazetesi "Tekrar atıldı" manşetini atarken Portekizli hocanın futbolcularıyla uyuşamadığı için kovulduğunu yazdı. DHA