Aslan'a darbe

Galatasaray'da büyük eleştirilere neden olan bir oyunla Chelsea'ye elenmenin ardından başlayan kötü gidiş Türkiye Kupası'nda da sürüyor. Yarı final ilk maçında Bursaspor ile karşılaşan sarı kırmızılı ekip, 2-0 öne geçtiği karşılaşmada galibiyetini koruyamadı ve sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı.

Aslan'a darbe

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ikinci turda Chelsea'ye elenerek veda eden, Süper Lig'de ise 26'ncı haftayı kendi seyircisi önünde Kayserispor'a 1-0 yenilerek kapatarak sıkıntılı bir sürece giren Galatasaray'a bir darbe de Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor'dan geldi.

Bursaspor'u konuk ettiği yarı final ilk maçında 2-0'ı yakalayan Cim Bom, zor anlar yaşadığı mücadeleden son dakikada yediği golle 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Rövanş mücadelesi 16 Nisan Çarşamba Günü Bursa'da oynanacak.

Galatasaray'ın gollerini 11'inci dakikada Sneijder ve 40'ıncı dakikada Selçuk İnan penaltıdan atarken, Bursaspor'un gollerini 46'ncı dakikada Volkan ve 88'inci dakikada Bekir kaydetti. Bursaspor'dan Sercan, maçın 90'ıncı dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Galatasaraylı taraftarlar, kulüp başkanı Ünal Aysal ve teknik direktör Roberto Mancini'yi istifaya çağırdı.

Bursaspor'un Bekir ile bulduğu beraberlik golünün ardından bazı Galatasaraylı taraftarlar, Ünal Aysal ve Mancini aleyhine tezahüratlar yaptı. Önce Mancini'yi istifaya çağıran taraftarlar, daha sonra da “Aysal istifa" diye slogan attı.

Bu arada yardımcısı Tugay Kerimoğlu'na taraftarların ne dediğini soran Mancini'nin daha sonra Galatasaray montunu sinirlenerek çıkardığı görüldü.

ulusalkanal.com.tr