İşte Cerrah'ın lüks konutları

Eski İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ın, tarihi silüeti bozan 16:9 kulelerindeki milyon dolarlık dairesinin yanı sıra, İstanbul'daki lüks konutlarda dairelerinin olduğu ortaya çıktı. Cerrah'ın İstanbul’da görev yaptığı dönemde satın aldığı 2 lüks dairenin toplam değeri ise 2 milyon Avro.

İşte Cerrah'ın lüks konutları

Eski İstanbul Emniyet Müdürü ve eski Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah’ın 16:9 kulelerindeki milyon dolarlık dairesinin dışında da lüks konutlar satın aldığı ortaya çıktı.

Cerrah'ın İstanbul’da görev yaptığı dönemde biri Avrupa biri de Anadolu yakasında olmak üzere satın aldığı iki lüks konutun toplam değeri 2 milyon Avro.

Cumhuriyet Gazetesi'nin haberine göre, Cerrah 22 Mayıs 2008'de Ataköy Konakları'ndan 245 metrekarelik daire satın aldı. Dairenin parasını peşin ödedi. Bu dairenin emlak sitelerindeki değeri 1 buçuk milyon Avro..

Cerrah'ın bir diğer lüks konutu ise TEM Otoyololu Çekmeköy Kavşağı’nda bulunan 267 metrekarelik bir daire. Bu dairenin şu anki satış bedeli 1 milyon 350 bin lira civarında.

Celalettin Cerrah'ın İstanbul Emniyet Müdürlüğü yaptığı sırada aldığı lüks konutlar meclis gündemine de girmişti. Cerrah ile ilgili meclise verilen soru önergesinde TOKİ Atakent sitesinde 500 bin TL değerinde bir dairesinin olup olmadığı sorulmuştu.

ulusalkanal.com.tr