Adanaspor’da gözler Karşıyaka maçında

PTT 1. Lig'in 10. haftasında sahasında Karşıyaka’yı konuk edecek olan Adanaspor, hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Adanaspor’da gözler Karşıyaka maçında

Teknik direktör Eyüp Arın yönetimindeki antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman daha sonra 5'e 2 top kapma ve pres çalışmasıyla devam etti. Şut çalışmalarıyla süren çalışma, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamlandı. Ailevi sorunları bulunan Ahmet Dereli’nin katılmadığı antrenmanda ayağında ağrı hisseden Adanaspor’un Brezilyalı defans oyuncusu Didi takımdan ayrı çalıştı.

5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak Adanaspor - Karşıyaka karşılaşmasının hakem kadrosu da belirlendi. Maçın orta hakemi Murat Özcan olurken yardımcılıklarını ise Cemal Bingül ve Deniz Turgut yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Murat Güzenge olacak.

MAÇ BİLETLERİ SATIŞTA

Öte yandan cuma günü saat 20.00'de 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak Adanaspor - Karşıyaka karşılaşmasının biletleri satışa çıktı. Maç gününe kadar internet üzerinden satışı devem edecek olan, maç günü ise yetkili gişelerden satışa sunulacak biletlerin fiyatları ise şu şekilde: "Kale Arkası 5 TL, Maraton 10 TL, Kapalı Alt 15 TL, Kapalı Üst 20 TL."

Maç günü 5 Ocak Fatih Terim Stadı'na taraftar girişleri saat 18.00 itibariyle yapılacak. Karşılaşma TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. İHA