Muratbey Uşak Sportif'te 7'nci yabancı arayışı

SPOR Toto Basketbol Ligi'nde 9 maçta 6 galibiyet alan Muratbey Uşak Sportif'in sergilediği başarılı performans, beklentileri de yükseltti. Kadrodaz 6 yabancı bulunduran kırmızı siyahlılar, 7'nci yabancı oyuncu için arayışa geçti.

Muratbey Uşak Sportif'te 7'nci yabancı arayışı

Alternatif uzun forvet ararayan kurmayların bu yönde bazı temaslar yaptığı bildirildi. Genel Menajer Fatihhan Erdoğan, Harrison ve Yunus'un sakatlıklarının sürdüğünü belirtirken, "Maçlarımızı 10 kişiyle oynuyoruz. Transfer yaparsak zorlu yarışta elimiz güçlenecek" dedi.

Türk Telekom deplasmanından yenilgiyle döndükerini hatırlatan Fatihhan Erdoğan, bu hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenerek iç sahadaki galibiyet serisini sürdürmek istediklerini belirtti.

Muratbey Uşak Sportif'in ABD'li oyuncusu Paul Harris, ligin ribaund krallığında zirvedeki yerini sezon başından bu yana kaptırmıyor. Kamp döneminde sakatlığı nedeniyle hiç forma giyemeyen Harris, müthiş başladığı ligde 9 maçta 102 ribaund aldı. Harris, maç başına 11.3 ribaundla en yakın rakibine ortalamada 3 ribaund fark attı.

İLKOKULA ANLAMLI ZİYARET

Muratbey Uşak Sportifli yönetici, teknik adam ve oyuncuları, geçen hafta hazırladıkları yardım kutusuyla kulüp için başlatılan yardım kampanyasına destek veren Gazi Mustafa Kemal İlkokulu'nu ziyaret etti. Ziyarette kafileye İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin de eşlik etti. Minik öğrenciler,basketbolculardan imza almak için birbirleriyle yarıştı. Oyunculardan Khem Birch, okulun potasında çocuklarla birlikte basketbol oynadı. DHA