AKP'li uçma yine uçtu!

Son yıllarda yüzde bin 400 civarında artan tecavüz ve kadın cinayetlerine AKP milletvekili İsmet Uçma'dan ilginç bir tepki geldi. "Dizilerde yenge dayı ilişkilerinde sınır gözetilmediğini" savunan AKP'li Uçma "Sonra tecavüzler artıyor diyeceksiniz. Ne bekliyorsunuz ki, rüzgâr eken fırtına biçer" dedi.

AKP'li uçma yine uçtu!

Daha önce Kadına Karşı Şiddeti Önleme Komisyonu'nda yaptığı "mahalle namusu" ve "eşcinsellik önlenebilir" çıkışlarıyla gündeme gelen AKP'li İsmet Uçma'dan bu kez medyayı suçlayan açıklamalar geldi.

Son yıllarda ciddi oranda artan tecavüz ve kadın cinayetlerine değinen AKP'li Uçma televizyon dizilerine çattı.

"Diziler yapacaksınız, orada yenge kayın ilişkilerinde hiçbir sınır gözetmeyeceksiniz, hiçbir sınırlama tanımayacaksınız, sonra 'tecavüzler artıyor' diyeceksiniz. Ne bekliyorsunuz? Rüzgâr eken, fırtına biçer. Kreş eken de huzurevi biçecek hiç kuşkunuz olmasın"

Kadının kadına şiddetinin hiç konuşulmadığını da belirten AKP'li Uçma, ev hanımlığının yüceltilmesi gerektiğini söyledi.

"Statü sahibi kadınlar diğerlerine şiddet uyguluyor. Hanımlar beş çayında otururken 'Siz ev hanımı mısınız?' diyerek karşısındakine psikolojik şiddet uyguluyor. Bizim yapmamız gereken anneliği, ev hanımlığını, eşliği yüceltmektir."

daha önce Kadına Karşı Şiddeti Önleme Komisyonu'nda yaptığı "mahalle namusu" ve "eşcinsellik önlenebilir" çıkışlarıyla gündeme gelen AKP'li İsmet Uçma, "Diziler yapacaksınız. Oralarda yenge dayı ilişkilerinde hiçbir sınır gözetmeyeceksiniz" dedi.

ulusalkanal.com.tr