Vatan Partisi seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor

Vatan Partisi seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Ankara Milletvekili adayları Türkiye Emekli Subaylar Derneği ve Tüketici Hakları Derneği’ne ziyaret etti. Görüşmelerde, Türk Ordusunun önemine vurgu yapıldı, Türkiye’nin sorunlarına dikkat çekildi. Ziyaretlerin yanı sıra başkentin birçok noktasında saha çalışmaları da sürüyor.

Seçimlere sayılı günler kala çalışmalara hız verildi.

Ankara Milletvekili Adayları Utku Reyhan ve Kamil Dede  Türkiye Emekli Subaylar Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarete adayların yanı sıra partililer de katıldı.

Reyhan, kararnamelerle emir komuta zinciri bozulan Türk ordusunun yönetim yapısının tekrar düzenleneceğini söyledi.

TESUD Genel Başkanı Emekli Hava Korgeneral Erdoğan Karakuş da, dış politikaya dikkat çekti.

Vatan Partisi heyetinin TESUD'dan sonraki durağı Tüketici Hakları Derneği oldu. Burada tüketicilerin karşılaştığı sorunlara ilişkin görüş alışverişi yapıldı.

Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Turhan Çakar, Türkiye’nin önünde acil çözüme kavuşturulması gereken sorunlar olduğunu söyledi.

Bir buluşma da genç milletvekili adayları tarafından düzenlendi. Ankara'da Vatan Partisi listelerinden aday olan genç isimler, üniversitelilerle bir araya geldi.

Eğitim sorunlarının ele alındığı etkinlikte, çözüm yolu olarak Vatan Partisi'nin çağdaş, bilimsel ve laik eğitim programı gündeme geldi.

Adayların ziyaretlerinin yanı sıra partililerin meydan çalışması da sürüyor. Ankara'nın birçok noktasında açtıkları masalarla çalışma yürüten Vatan Partililer, yurttaşlara bildiriler dağıtıyor, hükümet olmak için yetki istiyor.

ulusal.com.tr

ankara türkiye erdoğan vatan partisi türk eğitim Vatan Partisi