Olympiakos Beşiktaş maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta canlı yayınlanacak? Maç şifreli mi?

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, deplasmanda Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz ilk maçta avantaj yakalamak istiyor. Maç saat 23.05'te başlayacak. Maçtan önce spor tutkunları, Olympiakos Beşiktaş UEFA maçı bu akşam saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak? Maç şifreli mi diye araştırma yapmaya başladı.

Olympiakos Beşiktaş maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta canlı yayınlanacak? Maç şifreli mi?

BEŞİKTAŞ, OLYMPIAKOS MAÇI İÇİN YUNANİSTAN'DA

UEFA Avrupa Ligi Son 16 turu ilk maçında Yunanistan ekibi Olympiakos ile karşılaşacak Beşiktaş, Atina'ya tam kadro geldi. Siyah-beyazlı kafileyi Atina Havalimanı'nda az sayıda taraftar tezahüratlarla karşıladı. Kafile daha sonra kalacakları otele doğru hareket etti.

Olympiakos ile Beşiktaş BUGÜN TSİ 23.05'te Karaiskakis Stadı'nda mücadele edecek. Ligde ikinci maç ise 16 Mart'ta Vodafone Arena'da oynanacak.

CANER ERKİN KADRODA

Caner Erkin, Olympiakos ile oynanacak maç için kafileyle birlikte Yunanistan'a geldi. 23 Ekim'de Antalyaspor ile oynanan maçta sakatlanan ve bir süredir tedavisi devam eden siyah-beyazlı futbolcu, Olympiakos maçının kadrosunda yer aldı. Öte yandan UEFA listesinde bulunmayan Ersan Adem Gülüm de kafileyle birlikte Atina'ya geldi.

AHMET ÜRKMEZGİL: "NETİCEYİ LEHİMİZE ÇEVİRMEK İSTİYORUZ"

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil maçla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Rakibimiz çok güçlü takım, biz de çok güçlüyüz. Galibiyet için geldik. İnşallah centilmence ve güzel bir maç olur. En büyük ümidimiz o. Neticeyi de lehimize çevirmek istiyoruz" dedi.

Peki Olympiakos Beşiktaş maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi yayınlanacak?

Olympiakos Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda şifreli mi?

Olympiakos Beşiktaş maçı 9 Mart Perşembe akşamı saat 23:05'te başlayacak. Mücadele TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak

TARAFTARLAR MAÇA ODAKLANDI

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Olympiakos, Beşiktaş'ı konuk edecek. Mücadele bugün TSİ 23.05'te Karaiskakis Stadı'nda oynanacak.

Maç öncesi Beşiktaş ve Olympiakos taraftarları mücadeleyi değerlendirdi. Beşiktaş taraftarının stada girişi yasak ancak kulüp tarafından davetli olarak götürülen yaklaşık 150 taraftar yer alacak. Olympiakos maçı için Yunanistan'a giden taraftar uçakta, ''Turdan umutluyuz ve Beşiktaş'ın her zaman yanındayız. Taraftar yasağı çok gereksiz. Bu devirde Türkleri koruyamayız Atina'ya gelmesinler olmuyor. Kardeş kardeş maç izlenebilirdi her iki takımın da taraftarı ateşli güzel bir tribün ambiyansı olurdu. Biz de taşkınlık yapmayacağız, takımımızı yalnız bırakmayacağız'' dedi.

Olymiakos'un güçlü bir takım olduğuna da değinen siyah-beyazlı taraftarlar, son 3 maçı kazanamadıklarını ve antrenör değişiminin Olympiakos açısından kötü olduğunu dile getirdi. Bugüne kadar diğer maçlara daha kalabalık gittiklerine de değinen siyah beyazlı taraftarlar, yasak konulmasının çok saçma olduğunu ve Beşiktaş'ın peşinden gidip güzel bir sonuçla geri döneceklerini kaydettiler.

Yunan temsilcinin taraftarından bazıları "Olympiakos'un daha güçsüz bir takım olduğuna inanıyorum ve bu maçı kazanmak için bir umutları yok, bunda teknik direktör değişiminin de payı var. Yeni hocanın takımın içinden olmasına rağmen kontrolü tamamen ele geçiremedi. Bu yüzden Beşiktaş bu maçı 1-0 veya 2-0 üstünlükle tamamlar derken bazı taraftarlar ise Olympiakos-Beşiktaş mücadelesi Avrupa maçı olduğu için çok zor. Beşiktaş güçlü bir takım ama Olympiakos da çok kötü değil. Olympiakos'un bu tarz zorlu maç tecrübesi var ve tabii ki kazanmalarını istiyorum. Taraftarlar açısından seyir zevki yüksek olmasını diliyorum'' dedi.

ulusalkanal.com.tr

UEFA beşiktaş Olympiakos