“Bizim kutularımızda milyar dolarlar yok“

Şehit anaları İstanbul Şube Başkanı Pakize Akbaba Ulusal Kanal canlı yayınında çarpıcı açıklamalarda bulunarak adalet istedi.

“Bizim kutularımızda milyar dolarlar yok“

Ulusal Kanal’da Can Karadut’un sunduğu Haber Merkezi programına katılan Şehit Anaları İstanbul Şube Başkanı Pakize Akbaba adalet istedi. Ulusal Kanal ekranlarından canlı olarak yayınlanan programa ayakkabı kutusu ile gelen Akbaba, “Ben adalet istiyorum. Sizde adalet namına bir şey yok. Bugün artık adalet, kanun, yasa can veriyor” dedi.

Pakize Akbaba canlı yayına beraberinde getirdiği ayakkabı kutusu’ndan 1993 yılında Van’da şehit düşen Namık Ayhan Akbaba’nın ayakkabısını çıkararak, “Bu ayakkabı benim kutsal ayakkabı kutum. İçinde yıllardır şehit oğlumun ayakkabısını saklıyorum. Bizim ayakkabı kutularımızda kara paralar yok. Bakıyoruz birilerinin evlerinden para sayma makineleri çıkıyor, milyar dolarlar çıkıyor. Bunların vakfı var, gemiciği var, vilaları var. Şimdi onlar yani Bilal Erdoğan bugün babasının eteğinin altında saklanıyor. Şimdi soracaksınız ki senim neyim var? Buradan açıklıyorum. Benim bir şeyim yok. Ben bir tek şey istiyorum o da adalet” dedi. Sonrasında ayakkabı kutusundan çıkardığı ve üzerinde “Adalet İstiyorum” yazılı kağıdı göstererek canlı yayında tekrar tekrar vurgulayarak adalet istedi.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’na da destek veren Pakize ana, “Oğul sen onları boşver. O tekme sana vurulmadı. O tekme Başbakan’ın oğlu Bilal Erdoğan’a vuruldu” dedi

Canlı yayında son zamanlardaki uzun tutukluluk sürelerini de değerlendiren Akbaba, “Bunlar Asker düşmanı. Balbay’ı, Haberal’ı bıraktılar neden Engin Alanı bırakmıyor? Çünkü bunlar Atatürk, bunlar asker düşmanı”dır dedi.

PAKİZE ANA; VATANSEVERLER SERBEST BIRAKILSIN ! paylaşan: karsiyorumulusalkanal.com.tr