Erdoğan'dan sert sözler: Küfredecek kadar alçaldılar

Erdoğan'dan sert sözler: Küfredecek kadar alçaldılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırşehir'de Ahilik Haftası kutlama töreninde konuşuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarının satırbaşları şöyle:

Selçuklu ve Osmanlı'da olduğu gibi Türkiye'de de esnaf ve sanatkarlarımız toplumun ana omurgası olmayı sürdürüyor. Bu tür yapıları ne kadar güçlü tutarsak, bu anlayışı yeni nesillere ne derece güçlü aktarabilirsek, geleceğimize de o denli güçlü bakarız. Tarihinden, geleneğinden kopan milletler, rüzgarın önünde savrulan kuru yapraklar gibi sürüklenmeye mahkumdur. Biz hiçbir zaman böyle bir millet olmadık. Ecdadımızdan aldığımız emaneti daha da zenginleştirerek, sonraki nesillere aktarmak için çalışıyor, çalışmaya devam edeceğiz.

"ECDADIMIZ NASIL MÜCADELE ERDİYSE BİZ DE ÖYLE MÜCADELE VERECEĞİZ"

Terörle mücadelede ülkemizin her şehiri gibi Kırşehir de şehitler verdi. Biz bugüne kadar hiçbir faninin önünde eğilmedik, biz sadece rüku da Rabbimizin önünde eğildik. Bundan sonra da hiçbir faninin önünde eğilmeyeceğiz. Bize de yakışan budur, olması gereken budur. Ecdadımız nasıl mücadele verdiyse biz de öyle mücadele vereceğiz. Terörle mücadele operasyonlarında şehit olan askerlerimizi rahmetle yaad ediyor yakınlarına başsağlığı diliyorum.

"BU ÜLKE BİN YILDIR ŞEHİTLERİNİN, GAZİLERİNİN HÜRMETİNE AYAKTADIR"

Sevgili kardeşlerim, Yüce Rabbimiz, "Allah yolunda ölenlere ölü demeyin, onlar diridirler ama siz bilemezsiniz" diyor. Peygamberlikten sonra en yüksek mertebe olan şehitlik makamına ulaşıyorlar. İşte şimdi bu şehitlerimiz bu meydanları vatan yapma uğruna büyük bir mücadele içindeydi. Bu coğrafya ne saldırılar gördü. Milletin beraberliği sayesinde hepsinin üstesinden gelmeyi başardı. Bu ülke bin yıldır şehitlerinin, gazilerinin hürmetine ayaktadır. Bu topraklar uğrunda ölmeyi göze alanlar olduğu için bize vatandır. Birliğimizle, beraberliğimizle uhuvvetimizle 2023 hedeflerine hep birlikte yürüyoruz.

TBMM'de Cumhurbaşkanı ve milletvekillerine küfredecek kadar alçaldılar.

TBMM içinde siyasi terör estiriyorlar

Suçu olan gocunur, suçu olmayan neden gocunsun?

Millet "Bunlara TBMM'de maaş ödemeye tahammül edemiyoruz" diyor.