İzmir'de feci kaza: İşçiler enkaz altında

İzmir-Çanakkale otoyolundaki viyadük inşaatında göçük meydan geldi. 4 işçi enkaz altında kaldı, 7 işçi yaralandı. İşçileri enkazdan çıkarma çalışmaları sürerken acı haber geldi. Bir işçinin cansız bedenine ulaşıldı.

Alın teri ile ekmek kazandıkları çelik konstrüksiyon iskele canlarını aldı. İzmir-Çanakkale Otoyolu inşaatında çalışan 4 işçi çöken iskele enkazı altında kaldı.

Viyadük inşaatı için bugün öğle saatlerinde beton dökülmeye başlandı. Bu sırada işçiler de çelik konstrüksiyon iskelenin üzerindeydi.

Çelik iskele Bir anda çöktü 4 işçiyi de aldı götürdü. İşçiler beton harcı altında kaldı.

Olay yerine çok sayıda ambulans yollandı, arama kurtarma ekipleri gönderildi.

Göçükte, demir ve beton yığının altında kalan işçileri kurtarmak çalışma başladı. Herkes bir umutla güzel bir haber beklerken yürekler dağlandı. Enkazdan bir işçinin cansız bedeni çıkarıldı.

Haberi alan mesai arkadaşaları yıkıldı.

Bir işçinin sözleri ise şantiyede yaşanan faciaya bir ihmalin neden olduğunu ortaya koydu

Olayla ilgili konuşan Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Eroğlu, “Yolun Çandarlı-Dikili’ye uzatılması kısmında viyadük inşaatında kaza meydana geldi. Sebebini henüz bilmiyoruz. Araştırmalarımız sürüyor. Arama ve kurtarma çalışmalarımız sürüyor. İki işçimizin sağlıklı bir şekilde çıkartılması için çabalıyoruz” dedi.

ulusalkanal.com.tr

iskele çöktü