Oylum Talu'nun boşanacağı eşi Methi Bengisu kimdir? Bengisu'nun ailesi neden düğüne katılmamıştı?

Ünlü sunucu Oylum Talu'nun boşanacağını açıkladığı; 7 yıldır evli olduğu ve iki çocuğunun babası olan Methi Bengisu kimdir?

Oylum Talu'nun boşanacağı eşi Methi Bengisu kimdir? Bengisu'nun ailesi neden düğüne katılmamıştı?

Methi Bengisu, 1976 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Liseye kadar Türkiye'de yaşayan Bengisu daha sonra lise eğitimi için ABD'ye taşındı. Üniversite eğitimini ise Missouri Üniversitesi'nde İşletme Mühendisliği bölümünde aldı. Bu sıralarda basketbol ile yakından ilgilendi.

1999 yılında üniversite mezuniyeti ile, iş hayatına ABD'de devam etme kararı aldı ve 1999 yılında Lear Corporation'da başladı. Ardından büyük firmalarda proje müdürlüğü, operasyon direktörlüğü ve başkan yardımcılığı görevlerini üstlendi.

2012 yılında Türkiye'ye temelli dönüş yaparak Ata Holding'te üst düzey yöneticilik yapmaya başladı. 2016 yılında TBF'de yönetim kuruluna girdi.

2013 yılında sunucu Oylum Talu ile dünyaevine girdi fakat iş dünyasının tanınan isimlerinden olan Methi Bengisu'nun anne ve babası düğüne katılmadı. Bunun üzerine Emin-Sevinç Bengisu gelinlerine tavır olarak düğüne katılmadığı iddia edildi. Talu ise bu iddialara; “Nişan yüzüğü bile babamız tarafından takılmıştır. Ne yazık ki babamız ağır pankreas kanseridir. Düğün günü durumunun ağırlaşıp aramızda olamaması hepimizi çok üzmüştür. Onun özel isteği üzerine ailenin geri kalanı bizimle olmuştur. Zaten hastalık durumundan dolayı düğün küçük tutulmuştur.Bunu da etrafımızdaki herkes bilmektedir. Ve gecemiz bu sebeple 23:30’da sona ermiştir.Keşke bu haber yapılmadan önce bize sorulsaydı en azından ölümcül hastalığı olan babamız bu haberle daha da üzülmeyecekti.” diyerek açıklık getirmişti.

Çiftin; Efe ve Defne adında ikiz çocukları var. Fakat son zamanlarda ikilinin evlilikleri üzerine kara bulutların gezdiği ve Talu'nun evi terk ettiği iddia edilmiş ardından Talu'da ayrıldıklarını doğrulamıştı.

Oylum Talu'nun ayrılık açıklaması için buraya tıklayınız.

ulusal.com.tr

Oylum Talu Methi Bengisu oylum talu çocukları oylum talu boşandı mı